Preloading image Preloading image Preloading image
logo bilzen

Aanvraagformulieren

EVENEMENT ORGANISEREN?
Wil je een fuif organiseren? Een festival of andere activiteit? Als organisator kan je terecht bij het evenementenloket waar je een aanvraag kan doen, informatie krijgt over Sabam, tapvergunning, nachtvergunning enzovoort. Alle informatie vind je hier.

SPEELSTRAAT INRICHTEN?

Wil je tijdens de zomer je eigen straat omtoveren tot een heuse ‘speelstraat’? Een straat waar koning auto enkele weken plaats moet ruimen voor spelende kinderen die volop kunnen voetballen, fietsen, skaten , enzovoort?
Alle informatie en het aanvraagformulier vindt u hier terug.

LID WORDEN VAN DE JEUGDRAAD?
Elke Bilzerse jeugdvereniging kan een aanvraag indienen om toe te treden tot de jeugdraad. Ook individuele jongeren die geïnteresseerd zijn in het Bilzerse jeugdbeleid kunnen lid worden van de jeugdraad.
Wat moet je doen? Alle uitleg en het aanvraagformulier vind je hier.

MONITOR BIJ GRABBELPAS WORDEN?
Voor de activiteiten van de grabbelpas is de jeugddienst steeds op zoek naar jonge, enthousiaste monitoren die de activiteiten in de schoolvakanties mee voorbereiden en begeleiden.
In ruil voor hun inzet krijgen monitoren een vergoeding van € 15 per dag, een t-shirt, gratis toegang en busvervoer bij uitstappen en een hoop nieuwe vrienden natuurlijk.
Heb jij interesse om ook monitor te worden in Bilzen? Vul dan deze monitorenfiche in en stuur het naar jeugddienst@bilzen.be.
Let op! Om monitor te worden bij de Grabbelpas moet je minstens 15 jaar zijn.


KAMPVUUR ORGANISEREN?
Verenigingen die in Bilzen op kamp komen en een kampvuur willen organiseren hebben hiervoor toestemming nodig van het stadsbestuur. Alle info vind je hier.